2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Petunialaan 28
5582 HA Waalre (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Diamantstraat 8 bus 316,
2200 Herentals (BE)
T +32 (0)15 570 080
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

ICT partner Any-iT Nuenen gaat een fusie aan met 2invision Managed Services te Nuth.

Onder de naam 2invision Managed Services staan wij vanuit de locaties Nuth, Waalre, Leuven (B) en Hasselt (B) garant voor kwalitatief betere en snellere ICT-oplossingen voor uw bedrijf.

Het hoofdkantoor zal in Nuth gevestigd blijven, terwijl het kantoor in Nuenen het technische hart van alle locaties is en met het in aanbouw zijnde Netwerk Operatie Center (NOC) verantwoordelijk voor ons gehele technische ICT-platform/netwerk van en naar onze klanten en relaties. Door de fusie kunnen wij de service naar onze huidige en toekomstige klanten in Nederland en België verhogen en garanderen we een bredere en snellere inzet op diverse specialistische ICT-gebieden.
U behoudt uw persoonlijk aanspreekpunt bij ons. In de loop van dit jaar zal het telefoonnummer van vestiging Nuenen wijzigen naar het algemene 2invision 085-nummer, maar hierover informeren wij u tijdig via onze nieuwsbrief en de website 2invision.eu.
Wij zien de samenwerking als een verrijking van onze onderneming. Enthousiast gaan samen deze fusie aan.
Mocht u nog vragen hebben over de samenwerking of andere zaken, bel of mail ons gerust.