2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Petunialaan 28
5582 HA Waalre (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Diamantstraat 8 bus 316,
2200 Herentals (BE)
T +32 (0)15 570 080
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

managed services

Of het nou gaat om ondersteuning, advies of implementatie, cloudoplossingen, hardware, software of integrale werkplekinrichting....

….wij doen het allemaal even graag voor u.

Met onze managed services nemen wij u het beheer van uw ICT omgeving uit handen tegen vooraf afgesproken vaste maandelijkse tarieven. Wij beheren uw computers, netwerken, data, servers en applicaties. Ook verzorgen wij uw software door de licenties, de installatie, het onderhoud en het beheer voor onze rekening te nemen.

Daarnaast kunt u via ons datacenter door middel van onze diverse cloudsystemen continuïteit in uw bedrijf en bedrijfsprocessen waarborgen. Dat zorgt ervoor dat u ook kunt doorwerken bij stroomuitval, netwerkstoringen of computeruitval. En last but not least zorgen wij op verzoek voor integraal ingerichte en compleet functionerende werkplekken ongeacht op welke apparatuur of vanaf welke locatie u en uw medewerkers werken. IT en telefonie zijn immers de motor van uw bedrijf of organisatie. Wij helpen u graag vanuit onze jarenlange expertise, kennis en kunde en doen dat met veel enthousiaste en plezier.