2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
De Tienden 26c
5674 TB Nuenen (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

cloud services

Het concept van cloud computing is simpel:

Waar voorheen uw gegevens en software op een lokale server stonden, staan deze bij cloud computing in een extern datacenter opgeslagen (de zogenoemde cloud). Dat biedt u en uw bedrijf grote voordelen: dankzij een cloudsysteem wordt u bij bijvoorbeeld stroomuitval, netwerkstoringen of computeruitval niet buiten uw eigen systeem gesloten. Wij beschikken over beveiligde datacenters op Maastricht Aachen Airport. U en uw personeel kunnen daardoor altijd blijven doorwerken.

Public Cloud

U weet niet hoe uw bedrijf er in de toekomst uit zal zien? Dat maakt de aanschaf van software(updates) en servers behoorlijk duur. U heeft een flexibele en snel schaalbare ICT-omgeving nodig. Werken in de cloud is dan de oplossing. U kunt kiezen voor een public, private of hybrid cloudoplossing. Een public cloudoplossing bewaart uw data in de cloud bij een derde partij zoals bijvoorbeeld Microsoft. De capaciteit en kosten groeien met de behoeften van uw bedrijf mee. Zo hoeft u zelf niet meer actief te investeren en bent u toch altijd in staat bij uw eigen bestanden te komen, ongeacht wat er gebeurt door onvoorziene omstandigheden van buitenaf. Ideaal voor zelfstandige ondernemers en bedrijven.

Vertrouwelijke en gevoelige gegevens?

U denkt wellicht dat werken in de cloud niet past bij uw bedrijf of organisatie? Toch hebben wij daar dé oplossing voor! De private cloud hebben wij speciaal voor bedrijven of organisaties die veel controle en veiligheid nodig hebben op hun systemen en data. U host daarbij uw gegevens op uw eigen server in het datacenter. Handig dus als uw bedrijf omgaat met gevoelige gegevens. Uiteraard bent u ook met private cloud verzekerd van toegang tot uw eigen systemen ongeacht stroomstoringen, netwerkstoringen of computeruitval. Precies gemaakt voor bedrijven en organisaties waarbij controle en veiligheid kernpijlers zijn voor hun ICT-omgeving.

Best of both worlds!

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste cloudoplossing een combinatie van de public en private cloud is. U gebruikt hierbij de public cloud voor niet-gevoelige informatie en de private cloud voor vertrouwelijke data die goed beschermd blijft. U bepaalt zelf welke data in welk deel van de hybrid cloud moeten staan. Zo bouwen we samen aan een cloudoplossing die perfect aansluit op uw behoeften. Dat is wat wij graag doen; professioneel maatwerk combineren met vakmanschap toegespitst op de specifieke vragen van uw organisatie of bedrijf!

Concreet

Een cloudoplossing van 2invision betekent:

• Altijd en overal toegang tot uw eigen systemen
• Geen eigen investeringen
• Schaalbaarheid
• Veiligheid en controle
• Flexibiliteit
• Ontzorging

Nieuwsgierig hoe cloud services uw organisatie of bedrijf verder kunnen helpen?

Neem contact op

2invision managed ICT solutions

Cloud services is één van de services die wij u bieden voor uw totale ICT en telefonie omgeving en richt zich vooral op alle mogelijkheden omtrent veilig en flexibel werken in de ‘cloud’. Daarnaast bieden wij ook managed services, infrastructure services en professional services.