2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Petunialaan 28
5582 HA Waalre (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Diamantstraat 8 bus 316,
2200 Herentals (BE)
T +32 (0)15 570 080
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

infrastructure services

Wij realiseren een betrouwbare infrastructuur die naar behoeve schaalbaar is en waarbij nieuwe technieken eenvoudig te integreren zijn.

IT en telefonie zijn de motor van uw bedrijf. Door het gebruik van de juiste producten en technologieën produceert en communiceert u met uw klanten en medewerkers. Snel, gemakkelijk, onafhankelijk en betrouwbaar. Alle bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van een goede ICT infrastructuur, dus stabiliteit is extreem belangrijk. Daarnaast streven wij naar een infrastructuur die om kan gaan met nieuwe projecten of methodes wanneer uw bedrijf of organisatie dat nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat u en uw mensen overal efficiënt en veilig kunnen werken ongeacht op welk apparaat ze werken, waar ze zijn of welke ontwikkelingen er te verwachten zijn!

Expertise

Ons team van ervaren experts heeft alle kennis in huis om stabiliteit te waarborgen, beheertaken over te nemen en uitbreidingen te integreren. Of het nu gaat om vraagstukken over Microsoft, VMware en Citrix of dat u een implementatie in de cloud wenst; wij brengen graag passend advies en leveren producten op maat!
Onze collega’s zijn uiteraard gecertificeerd op onder andere minimaal ITIL V3 en Prince 2 en aangevuld met andere specialistische certificeringen, zoals o.m. (Citrix, VMware, Microsoft, Cisco, NetApp, etc.).
Zij beheren op afroep uw volledige ICT-omgeving en bieden ook graag ondersteuning aan uw gebruikers; uiteraard conform de afspraken die we met u daarover maken!

Alles onder 1 dak!

U vindt bij ons alles onder 1 dak. U hoeft dus niet langer te verdwalen in het oerwoud aan IT, telefonie en communicatie mogelijkheden. U vindt alles geclusterd bij ons en daarnaast vertegenwoordigen wij ook alle belangrijke aanbieders op dit vlak. Wij helpen u snel en kordaat en spelen daarmee een verregaande rol in het creëren, aanpassen, ondersteunen en onderhouden van uw IT infrastructuur, uw telefonie en communicatie.

Nieuwsgierig hoe Infrastructure services uw onderneming verder kunnen helpen?

Neem contact op

2invision managed ICT solutions

Infrastructure services is een van de services die wij u bieden voor uw totale IT, telefonie en communicatie omgeving en richt zich vooral op goede en integraal functionerende werkplekken ongeacht apparaatgebruik of locatie. Daarnaast bieden wij ook cloud services, managed services en professional services.