2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Petunialaan 28
5582 HA Waalre (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Diamantstraat 8 bus 316,
2200 Herentals (BE)
T +32 (0)15 570 080
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

managed services

managed services; klinkt interessant maar wat betekent het voor mijn organisatie?

Met onze managed services nemen wij u het beheer van uw ICT omgeving uit handen tegen vooraf afgesproken vaste maandelijkse tarieven. Wij beheren uw computers, netwerken, data, servers en applicaties. Ook verzorgen wij uw software door de aanschaf, de installatie, het onderhoud én het beheer van uw licenties voor onze rekening te nemen. Dat kunnen wij omdat wij alle relevante leveranciers op het gebied van ICT vertegenwoordigen en omdat onze mensen uitgebreid gecertificeerd zijn. Met deze dienst bent u dus volledig ontzorgd en behoren ook de aanschafkosten van dure licenties, implementatie- en beheerkosten tot het verleden.

Hoe werkt het?

Door onze managed services abonnementen zijn grote investeringen in uw ICT-omgeving verleden tijd. Voor onze diensten betaalt u verspreid over de afgesproken contracttermijn waardoor u geen grote bedragen in één keer hoeft af te rekenen en altijd op voorhand weet met welke betalingen u rekening moet houden. Daarmee bent u dan ook steeds voorzien van de nieuwste technologieën en up to date soft- en hardware. Wij maken op voorhand tarieven, voorwaarden, materialen, services en andere relevante informatie transparant en inzichtelijk, zodat u gemakkelijker kunt vergelijken. Dat geeft u vanuit dat perspectief ook een andere kijk op uw onafhankelijkheid.
U vindt bij ons alles onder 1 dak. U hoeft dus niet langer te verdwalen in het oerwoud aan ICT mogelijkheden. Wij helpen u snel en kordaat en spelen daarmee een verregaande rol in uw ICT-beheer.

Grootschalige aanbieder of lokale speler?

Wij snappen dat u graag de diensten en ondersteuning geniet die u ook bij grootschalige aanbieders vindt….daarnaast zoekt u natuurlijk de benaderbaarheid en het karakter van een lokale speler. Door onze contracten met en vertegenwoordiging van alle grote leveranciers op ICT gebied bieden wij u graag deze grootschalige en ook professionele services mét de laagdrempeligheid van een regionale dienstverlener. Die combinatie maken we graag voor u en ook voor onszelf, omdat we nou eenmaal het liefst op die manier werken; professioneel én dichtbij!

Concreet

Integrale uitbesteding van ICT beheer = focus op uw eigen bedrijf
Managed services = een vast bedrag per maand voor uw ICT-en telefonie-omgeving

Wat kunnen wij voor u betekenen?
• Wij beheren uw computers, netwerken, data en applicaties
• Wij beheren uw licenties, installatie, onderhoud en software
• Aanschaf van dure licenties en beheerkosten brengen we onder in uw abonnement
• Wij helpen u altijd up to date te zijn in uw ICT-omgeving
• Wij voorkomen onvoorziene kosten en hoge investeringen!

Nieuwsgierig hoe managed services uw bedrijf of organisatie verder kunnen helpen?

Neem contact op

2invision managed ICT solutions

Managed services is een van de services die wij u bieden voor uw totale ICT en telefonie omgeving en richt zich vooral op de ontzorging voor wat betreft het beheer van hard- en software. Daarnaast bieden wij ook cloud services, infrastructure services en professional services.