2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Petunialaan 28
5582 HA Waalre (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Diamantstraat 8 bus 316,
2200 Herentals (BE)
T +32 (0)15 570 080
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

Media berichten omtrent software Solarwinds

Onlangs is er in de media uitgebreid gesproken over een beveiligingslek in één van de producten van Solarwinds.

Dit lek heeft reeds impact gehad op de systemen van enkele grote bedrijven waaronder Microsoft, Cisco, Intel en Deloitte.

Wij begrijpen dat er naar aanleiding van deze berichtgevingen vragen en zorgen kunnen ontstaan.

Wij willen u dan ook graag hierin gerust stellen. Zoals u wellicht weet maakt ook 2invision gebruik van software van Solarwinds om de veiligheid en beschikbaarheid van uw systemen te bewaken. Echter gebruikt 2invision hiervoor een ander software pakket dan de software welke genoemd is in de media. De beheersoftware welke op uw systemen is geïnstalleerd is dan ook niet aangetast door de in de media genoemde hack.

Wij bewaken tevens dat de geïnstalleerde software op uw systemen altijd voorzien is van de laatste updates om dit soort risico’s te minimaliseren.

Mochten er toch nog vragen of zorgen zijn dan mag u altijd met ons contact opnemen.