2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
De Tienden 26c
5674 TB Nuenen (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd!

Sinds begin mei 2021 mag 2invision zich de trotse houder van het ISO 27001 certificaat noemen.
Lees meer

Media berichten omtrent Solarwinds

Onlangs is er in de media uitgebreid gesproken over een beveiligingslek in één van de producten van Solarwinds.
Lees meer

Wijziging Office 365

Om de voordelen van de verschillende pakketten duidelijker te maken, heeft Microsoft de naam van een aantal Office 365 pakketten gewijzigd
Lees meer

Webinar: De IT werkplek van de toekomst

Op 5 november organiseren we een Webinar over Microsoft 365 binnen de moderne organisatie. Met Microsoft 365 haal je een compleet pakket in huis dat zorgt voor efficiëntie maar zeker ook voor veiligheid. Dit is extra belangrijk nu thuiswerken de norm is door de COVID-19 maatregelen. Nieuwsgierig geworden?
Lees meer

Veilig en productief ondernemen met Microsoft 365

De laatste whitepaper van de serie Microsoft voor het moderne MKB gaat verder in op veiligheid en gemak.
Lees meer

Apparaten en bedrijfsinformatie

Welke (privé-)apparaten bedreigen de veiligheid van jouw bedrijfsinformatie?
Lees meer

Microsoft voor het moderne MKB

Waar laat jij onbewust kansen liggen om sneller en slimmer (samen) te werken? Nieuwgierig of jouw bedrijf hier nog vooruitgang kan boeken?
Lees meer

Any-iT Nuenen fuseert met 2invision Managed Services

ICT partner Any-iT Nuenen gaat een fusie aan met 2invision Managed Services te Nuth. Onder de naam 2invision Managed Services staan wij vanuit de locaties Nuth, Waalre, Leuven (B) en Hasselt (B) garant voor kwalitatief betere en snellere ICT-oplossingen voor uw bedrijf.
Lees meer

Office for Mac 2016

Apple gebruikers opgelet! Sinds 9 juli jl. is het binnen de Office 365 abonnementen waarbij het volledige Office-pakket geïnstalleerd mag worden mogelijk om het gloednieuwe Office for Mac 2016 te downloaden.
Lees meer

Microsoft Lync is nu Skype voor Bedrijven

Skype voor Bedrijven is de nieuwste telg in de Microsoft Office 365-familie en brengt mensen overal met elkaar in contact zodat ze samen meer kunnen bereiken. Wij praten u bij.
Lees meer