2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Petunialaan 28
5582 HA Waalre (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Geldenaaksebaan 329
3001 Leuven (BE)
T +32 (0)15 570 080
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

Over Ons

OK, dus u wilt contact met ons omdat u klant bij ons bent, omdat u klant bij ons wilt worden of omdat u een andere vraag heeft? Natuurlijk wilt u dan ook weten wie we zijn, wat we bereikt hebben en waar we vandaan komen. Op deze pagina nemen wij u graag mee in onze eigen achtergronden.

In 2002 zijn wij begonnen met de ondersteuning van bedrijven op het gebied van ICT en telefonie. Sinds 2012 maken wij deel uit van de Belgische investeringsmaatschappij Crescent. Daarmee verwierven wij ons een stevigere positie  in de Zuid Nederlandse ICT markt en breidden we verder uit in de Benelux. Crescent nam ook zusterbedrijven ICT4me in België en Silliconhenge ICT in Nederland over.

Wij geloven dus in totaaloplossingen. Dat betekent dat wij u helpen met een compleet en/of gedeeltelijk beheer van uw ICT-omgeving (zie managed services), dat wij uw belangrijke bedrijfsgegevens op online servers onderhouden en veiligstellen zie (zie cloud services), dat u onze ICT consultants kunt inhuren en raadplegen voor advies (zie professional services) én dat we voor u een gestructureerd netwerk kunnen ontwikkelen en bouwen (zie infrastructure services). Wij doen dat al 15 jaar voor kleine en grote zakelijke opdrachtgevers in Nederland en België en daar zijn we enorm trots op.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met uw ICT - en telefonievragen?

Neem contact met ons op!