2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
De Tienden 26c
5674 TB Nuenen (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

Referenties

Wilt u graag weten wie u is voorgegaan?
Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten, op basis van kwaliteit, vertrouwen en flexibiliteit.

Zowel in Nederland als in België hebben tal van bedrijven gekozen voor onze uitgebreide ICT- en telefoniediensten. Graag delen wij de ervaringen van enkele bedrijven die wij tot onze klantenkring mogen rekenen:

Wat onze klanten zeggen

We zijn echt geholpen

“Vixia is vanuit organisatorische ontwikkelingen naar 2invision gemigreerd. Toen de activiteiten werden overgenomen viel ons meteen de ‘hands-on’ mentaliteit op. Op elk niveau. Wat ons ook positief opviel was dat we niet met 3 of 4 specifieke kennisdragers voor één thema aan tafel hoefden. 2invision heeft ervoor gezorgd dat we nu over een betrouwbare en professionele IT-omgeving beschikken. Ze faciliteren, beheren en bewaken onze volledige IT-omgeving op het hoogste niveau en stellen onze applicatiebeheerders in staat de gebruikers optimaal in hun werk te faciliteren. Daar zijn we echt mee geholpen. De afgelopen periode heeft 2invision een groeiproces doorgemaakt, overigens zonder hun bekende persoonlijke benadering en ‘touch’ kwijt te raken. Die typische persoonlijke benadering is nog steeds een belangrijk uitgangspunt van hun bedrijfsfilosofie.”

 


Jean Steins

Manager ICT Vixia

Professioneel én amicaal

“Wij hebben ruim 20 jaar geleden voor het toenmalige Any-iT gekozen. De aanwezige deskundigheid was de doorslaggevende reden. Sinds de start van onze samenwerking zijn bij HAVEP verschillende ingewikkelde ict-projecten in kaart gebracht en uitgevoerd. Na de samensmelting van Any-iT met 2invision zijn we blijven vertrouwen op de diensten en kennis van 2invision. Fijn is ook dat de samenwerking al die tijd uitermate professioneel en toch amicaal is. Wat dat betreft kijken we terug op een zeer prettige samenwerking. En vooruit natuurlijk.”

 


Erwin Brouwers

System Manager HAVEP

Onderzoekt en lost op

“We zijn via via in contact gekomen met 2invision. Het plan was destijds om een nieuw serverplatform te ontwikkelen en dan bij voorkeur in de cloud. 2invision heeft op de klus geoffreerd. We wilden vooral dat eindeloze probleem van beperkingen van de eigen hardware-capaciteit en -kwaliteit oplossen. We zochten een betrouwbare omgeving die snel en flexibel kon meebewegen met nieuwe wensen en ontwikkelingen. Dat is gelukt. Onze samenwerking is nog steeds goed. Je merkt dat de wereld steeds complexer en meer verweven wordt. Dat brengt uitdagingen mee waarvoor je niet zomaar een oplossing vindt. Het team van 2invision laat zien dat het bereid is de problemen te onderzoeken en op te lossen. Op een klantvriendelijke manier.”

 


Thessa Lookman

Hoofd bedrijfsvoering Design Museum Den Bosch