2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Petunialaan 28
5582 HA Waalre (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Diamantstraat 8 bus 316,
2200 Herentals (BE)
T +32 (0)15 570 080
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

professional services

Ervaren, gecertificeerd, meedenkend, kundig en enthousiast....dat zijn onze collega's die u graag in uw eigen bedrijf of organisatie komen helpen!

U zoekt een ICT’er die u met kleine of grote projecten kan ondersteunen? Een professional, die gedurende een bepaalde periode, voor een aantal uren per week, alleen voor u beschikbaar is, en die u vanuit onze ervaring en kennis adviseert, ondersteunt en uw wensen realiseert? Dat zijn wij van 2invision professional services!

Wat doen wij?

Op basis van onze ruime ervaring zijn wij in staat objectief te adviseren over de inzet van nieuwe technologieën en helpen we u om uw projecten te realiseren. U huurt ons in voor hulp vanaf implementatie tot en met nazorg en wij hebben uiteraard onze certificering voor elkaar! Wij zijn minimaal ITIL V3 en Prince 2 gecertificeerd en hebben dat aangevuld met andere specialistische certificeringen zoals Citrix, VMware, Microsoft, Cisco, NetApp, etc. Daarmee kunnen we u op onafhankelijke wijze helpen en ondersteunen!

Flexibel

Met het inhuren van onze consultants bent en blijft u flexibel. U haalt de expertise in huis die u nodig heeft en kunt tussentijds op- en afschalen. U beschikt vervolgens over een ICT-omgeving die tegen verlaagde kosten maximaal bijdraagt aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Wilt u weten wat een 2invision ICT professional aan uw bedrijf of organisatie kan bijdragen?

Neem contact met ons op!

2invision managed ICT solutions

Professional services is één van de services die wij u bieden om binnen uw eigen organisatie of bedrijf een eigen specialist te hebben die met u en uw medewerkers werkt aan uw ICT wensen. Flexibel, kundig, ervaren en betrouwbaar! Daarnaast bieden wij ook cloud services, infrastructure services en managed services.