2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Petunialaan 28
5582 HA Waalre (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Geldenaaksebaan 329
3001 Leuven (BE)
T +32 (0)15 570 080
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

Network Engineer

Ben jij iemand die graag de uitdaging aangaat om complexe infrastructurele problemen op te lossen voor een diversiteit aan klanten? Ben jij iemand die altijd op zoek is naar nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en nooit stopt met leren? Houd jij van afwisseling en ben je op zoek naar een uitdagende functie waarbij de focus ligt op het leveren van kwalitatieve IT-diensten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Je open sollicitatie is welkom!

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch IT bedrijf, maar staat jouw droombaan er nog niet bij? Neem dan contact met ons op en claim jouw plek binnen 2invision Managed Services BV.
Lees meer