2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
De Tienden 26c
5674 TB Nuenen (NL)
T +31 (0)40 – 290 7555
E info@2invision.eu
Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

Je open sollicitatie is welkom!

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch IT bedrijf, maar staat jouw droombaan er nog niet bij? Neem dan contact met ons op en claim jouw plek binnen 2invision Managed Services BV.
Lees meer

Senior System Engineer

2invision Managed Services BV heeft dan de baan voor jou! Een uitdagende functie als Senior System Engineer binnen een dynamische ICT Managed Services organisatie, waar je niet alleen staat, maar onderdeel uitmaakt van een team enthousiaste medewerkers. Stuk voor stuk kanjers die meewerken aan de groei van ons bedrijf.
Lees meer

Senior NSV (Network / Security / Voice) Engineer

2invision Managed Services BV heeft dan de baan voor jou! Een uitdagende functie als Senior NSV (Network/Security/Voice) Engineer binnen een dynamische ICT Managed Services organisatie, waar je niet alleen staat, maar onderdeel uitmaakt van een team enthousiaste medewerkers. Stuk voor stuk kanjers die meewerken aan de groei van ons bedrijf.
Lees meer

Junior System Engineer

2invision Managed Services BV heeft dan de baan voor jou! Een uitdagende functie als Junior System Engineer binnen een dynamische ICT Managed Services organisatie, waar je niet alleen staat, maar onderdeel uitmaakt van een team enthousiaste medewerkers. Stuk voor stuk kanjers die meewerken aan de groei van ons bedrijf.
Lees meer

Junior NSV (Network / Security / Voice) Engineer

2invision Managed Services BV heeft dan de baan voor jou! Een uitdagende functie als Junior NSV (Network/Security/Voice) Engineer binnen een dynamische ICT Managed Services organisatie, waar je niet alleen staat, maar onderdeel uitmaakt van een team enthousiaste medewerkers. Stuk voor stuk kanjers die meewerken aan de groei van ons bedrijf.
Lees meer

Senior Consultant

Ben jij ook altijd DAAR waar ze je nodig hebben EN weet jij op sublieme wijze klanten en collega’s te begeleiden in complexe ICT projecten en programma’s? Zie jij ook vaker de binnenspiegel van je auto dan die van je badkamer? Wil jij graag werken aan projecten waar jij het verschil kunt maken en tastbare resultaten kunt boeken? SPRING DAN IN JE 2invision auto en kom bij ons werken!
Lees meer

Pre-sales Consultant

Ben jij ook altijd DAAR waar ze je nodig hebben EN weet jij op sublieme wijze de verbinding te leggen tussen sales en techniek? Zie jij ook vaker de binnenspiegel van je auto dan die van je badkamer? Wil jij graag het verschil maken binnen je team EN voor de klant? Kom dan bij ons werken en wie weet rijd jij binnenkort in je eigen 2INVISION-AUTO.
Lees meer