2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
De Tienden 26c
5674 TB Nuenen (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

Webinar

De IT werkplek van de toekomst

Door de jaren heen is er veel veranderd aan onze IT werkplek en de ontwikkelingen staan niet stil. Ben je benieuwd naar de IT werkplek van de toekomst? Schrijf je dan in voor dit webinar op 5 november.

In de recent door ons gepubliceerde whitepapers hebben wij laten zien hoe je veiliger en slimmer (samen) kan werken. Maar hoe werkt dat dan precies?

 

Op 5 november organiseren wij een webinar waarin we laten zien hoe je met Microsoft 365 jouw werkplek efficiënt en veilig kan inrichten. Dit is extra belangrijk nu thuiswerken de norm is door de COVID-19 maatregelen.

 

Door de jaren heen is er veel veranderd aan onze IT werkplek en de ontwikkelingen staan niet stil. Ben je benieuwd naar de IT werkplek van de toekomst en de mogelijkheden daarvan? Schrijf je dan in voor het webinar over ‘Microsoft 365 binnen de moderne organisatie’ op 5 november aanstaande en kijk wat 2invision Managed Services BV hierin voor jou kan betekenen.