2invision support

Contact

Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu
Petunialaan 28
5582 HA Waalre (NL)
T +31 (0)85 - 760 2600
E info@2invision.eu

Diamantstraat 8 bus 316,
2200 Herentals (BE)
T +32 (0)15 570 080
E info@2invision.eu

Servicedesk

Graag nodigen wij u uit gebruik te maken van onze servicedesk. Heeft u hulp nodig bij ICT-vragen, -beheer, -onderhoud of -storingen, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Voor de directe ondersteuning maken wij gebruik van ‘remote control’. Dat betekent dat wij op ieder gewenst moment van een afstand met u mee kunnen kijken op uw digitale werkplek. Met uw toestemming kunnen we deze zo nodig tijdelijk overnemen om snel en efficiënt een oplossing voor uw hulpvraag te vinden. Onze collega zal u verder instrueren bij het activeren van deze tool.

2invision Managed Services wordt deel van Odin Groep

Odin Groep neemt IT bedrijf 2invision Managed Services over van de Belgische Crescent groep.

Met de overname van 2invision uit Nuth (Limburg) – met vestigingen in Waalre en Herentals (België) – versterkt Odin Groep haar marktpositie in het zuiden van het land en doet haar intrede in België. De 30 medewerkers en het klantenbestand van 2invision worden geheel overgenomen. 

 

Voor Odin Groep, met vestigingen in het oosten en midden van Nederland, past deze overname perfect bij de ambitie om als Managed Service Provider te groeien in Zuid-Nederland. CEO Arno Witvliet is dan ook blij met deze stap. “2invision is een hele mooie aanvulling op de dienstverlening van onze dochteronderneming Previder. We kunnen elkaar ook zeker versterken en leren van elkaars kennis en kunde. Voor de bestaande klanten van 2invision is het zeker waardevol dat ze naast het huidige productportfolio op termijn ook toegang zullen krijgen tot het portfolio van Previder.” 

 

Toekomstbestendig door overname 

Met de overname door Odin Groep versterkt 2invision zich voor de toekomst. “Odin Groep is een sterk en solide bedrijf en een grote speler in de IT-sector. Het is voor ons een mooie stap om hier deel van uit te maken”, vertelt Ron Bours, CEO bij 2invison Managed Services dat vanuit drie vestigingen onder andere overheidsinstanties in België en het zuiden van Nederland ondersteunt op het gebied van IT. “Er is niet alleen een match qua dienstverlening, maar we delen ook de passie om voor de klant de beste IT-oplossing te leveren. Ik kijk uit naar de samenwerking.”

 

Over Odin Groep
Odin Groep is een leidende Managed Service Provider in de Nederlandse markt met een sterke focus op managed services, cloudhosting en datacenteroplossingen, security en consultancy. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van online IT-diensten die worden ontwikkeld, gemanaged en gehost door Odin Groep. Odin Groep biedt een solide fundament voor het leveren van betrouwbare en innoverende oplossingen. De organisatie telt ruim 750 medewerkers, heeft vestigingen in Hengelo, Vianen, Rijen, Woerden en Georgsmarienhütte (Duitsland) en is in de markt bekend met de bedrijven Previder, Heutink ICT en Cloudwise. Lees meer op odin-groep.nl